Iets over mezelf

Mijn naam is Nicole Lugger en ben 52 jaar jong. Samen met Henri, Jordy, Livai , Bryony en de hond Mazzel, woon ik in Kerkrade.  Veel mensen weten welk huis ik bedoel als ik zeg "dat huis met de giraffe". 

Mensen die mij kennen vragen zich wel eens af of ik ook stil kan zitten, niets kan doen. Dat is erg moeilijk voor mij. Ik ben altijd wel bezig met iets en eigenlijk al mijn hele leven creatief met van alles en nog wat.

Omdat ik ook nog een baan als verpleegkundige / groepsbegeleider in op de Bies heb, kom ik vaak tijd te kort. 

Op zolder lag al jaren een paspop stof te vangen, totdat ik in 2014 besloot om daar wat mee te doen met acrylverf. Niet eerst iets kleins uit proberen, maar meteen groot beginnen. Een nieuwe creativiteit is geboren en in de kleine 2 jaar die volgen, zie ik in elk voorwerp wel een uitdaging om er iets op te tekenen. Veel figuren ontstaan uit het niets. Opeens zie ik er iets in en teken dan verder. 

Mijn grote trots is de Trabant die net af is. Na bijna 400 uur tekenen, mag het resultaat er zijn. De eerste rit hiermee werd gemaakt om mijn dochter naar het gala te rijden.